Jaha...

Ute på köttmarknaden igen!! Haha, börjat prata med en mycke trevlig kille, dock från en annan stad... Sen två andra mindre intressanta i gbg.. men det är ju den som lyckas charma mej bäst som får chansen i guess! Man kan ju fråga sig hur det ska gåå med allt.


Butterfly



Jag älskar den här ringen, jag ha inte ens sett det på riktigt för jag orkar inte gå leta i stan men allt som är med fjärilar på faller jag för! Idag beställde jag den på hm.com och hinner jag till stan innan den kommer så köper jag väl en där oxå!

Weekend

Ohhh skit för att festa den här helgen!! Party helg för heeela slanten i alla fall. D fan inte ofta jag kör en Fredag, Lördag OCH Söndag!! Tjohoo! Men kul va det!! Och raggad blir man på...men ingen som spela i min liga! Haha


Mr J

Nu har ännu en trevlig kille fått äran att dejta mej, haha ;) Fanns kanske inte så mycke att klaga på men, vi sågs väldigt ofta och bara myste och så men det räckte kanske inte.. Eller så kanske inte intresset va där för mej till 100% ?? Man kan ju bara ses såå ofta, jag har ju vänner och familj som e viktiga och som alltid kommer finnas där för mej, det kommer nog inte nån kille. Så det gäller väl att prioritera. Men han va en kul kille vi skratta typ åt samma saker va ute mycke och jaa.. men nej. NEXT!


Mera blommor!

Hm har en jätte fin Garden collection på G.. Spana in den, jag har redan valt ut mina två favvisar!!

Mango

Brenda Dress SEK 349, Mango - NELLY.COM Nadia Dress SEK 449, Mango - NELLY.COM

Såg att nelly.se har börjat med kläder från mango, här är mina två favoriter. Jätte söta!

Oj

Då va det igång igen...


Jävla skit!!!

Idag efter promenixen med syrran i morse kom jag hem skulle kolla mobilen och gissa vad?!?! Den.. den.. den.. det går inte ens att säga, den har ingen mottagning, den påstår att jag inte har i ett sony ericsson batteri i och den laddar inte och den har konstiga färger och JA FAN MASSA!!! Skit oxå nu MÅSTE jag lämna in den :( och det innebär att man få ha en annan skitig mobil så länge och att alla mina konversationer kommer att försvinna i mobilen, seriöst jag tror jag gråter!! Jag gillar mina konversationer!!! :(((( Att det ska vara så viktigt det där med mobilen, men så e det för oss alla tror jag.

Börja om från börjarn, börja om på nytt...  :(


Vem lurar jag?

Idag fick jag en typ klump i magen, jag vill visst bli kär! Vem vill inte? Men man vill inte "put u self out there" och bli sårad och dissad om inte annat. En vän på FB fick det här skrivet av sin pojkvän..


Det är dig mitt hjärta har letat efter i så många år. För mig är tiden med dig, en värld som jag inte trodde fanns. Tack för att jag får uppleva "en dröm som blir sann" ♥ jag älskar dig.


Avis? Jag? Jaa faktiskt ;) vem vill inte ha sånt skrivet på sin fb logg av den man älskar...



Jag vill ha fjärilar i magen, men de kommer när man minst anar det ;)



På Stan

 

Tjena... Har vart på stan med mina tjejer.. mysigt och trevligt! Vad skulle man göra utan vänner?? Dom kan man uppdatera med alla skit om killar.. haha.


Sweet



Justin och Timbalands nya sköna beat, snygg video me! Jag gillar den! Vad tycker du?
Carry out...


Att vara eller inte vara...

...SINGEL?!?!

Än så länge har jag inte riktigt bestämt mej, va e grejen me att man "måste" ha pojkvän? Men som exempel, jag har haft ett låååångt förhållande och nu vart singel sen i sommras och till skillnad mot någon som vart singel i säg 5 år, vem saknar det mest tro? Inte e det jag, men så vill man ju ändå ha det där mysiga ;) Just nu tycker jag d sjukt kul att dejta, lära känna nya människor och se vad killar går för! Helt otroligt va det kan skilja mycke från ena snubben till den andra, hur dom tänker och är och ja allt! Så... så länge ingen lyckas få mej på fall, vilket är svårt så e det bara och tuta och köra. Men fråga mej om ett år eller två, om jag förtfarande tycker d samma om jag e singel... haha ;)

Mr M

Då vart det en gång till... Mr M.. Mycke trevlig snubbe, gick på mååånga dater och vi hade jätte kul men jag visste dock från början att han kanske inte va i mon smak riktigt men jag vill ju ge det en chans... Vet inte hur mycke man ska säga men han måste fallit hårt, dessvärre inte jag. Men... ahhh ja vad säger man, han sög i sängen! Oj oj.. och fy så tråkigt! Seriöst men det är en viktig del, man ska ju ha nån som kan tillfredsställa en va fan livet ut, d e ju lite det som e meningen. Så tyvärr så... NEXT!


Sun-day

Jätte fin dag, solen skiner jag är trött som bara den, bakis och förkyld- känn på den du, men va gör det när man haft en skit kul kväll. Man lever bara en gång. Hade ärenden att göra idag så det va bara och ta sig i kragen och göra det. Några timmar efter så här vill jag bara soooova med min nässpray och toarullen, ändå e jag uppe, haha.



kolla n den här bara för att ni ska fatta, "toarulle" grejen, jag har sjungt på den idag och kommer imon me tror jag.


Utgång


Efter mycke om och men blev det utgång i lördags, såå välbehövligt! Va med en riktig party plinga och vi börja lite smått hos henne. Det sjukaste av allt är att jag drack VIN!?! Vitt vin, jag gillar inte vin men hon hade lagt lite frusna bär i och det va ju hur gott som helst! Sen tog vi Avenyn med storm, hann me 3 ställen innan vi hamna på slut destinationen Tranquilo, helt underbart hett ställe med latinamerikans känsla över det hela. Ska du ha en Mojito är det där du ska ta den! Vi dansa och bara njöt av både toner och beundrande blickar! ;)
Bästa kvällen på länge!

Eclipse



Ojoj jag får nästan ont i magen av att det snart är dax igen!! Tycker filmerna är skit bra och sjukt spännande och "Edward" Rob Pattinson,  ja han e ju bara för het. Vill gärna se hans nya film "Remember me" oxå, premiär idag faktiskt!




Hjälp

Det är faktiskt kul och prata med killar på nätet. Vissa som man märker att det liksom inte klickar med blir man liksom vänner med och pratar om hur det går för dom i sitt sökande och de frågar mej. Men det är helt sjukt att enligt dom så finns det jätte mycke desperata tjejer (!) Såna som typ ger bort sitt nr på en gång och vill att dom ska komma över, och att de sätter krav på giftemål och grejer med en gång! Helt krazy tycker jag, sånt skrämmer ju bort killar och hur ska man veta på en date om man vill gifta sig med just den här snubben?? Jag hoppas bara inte jag blir så desperat.. snälla!! haha.


Boys boys boys

När jag tänker efter... vilka krav man faktiskt har. Dom e kanske rätt många, jag ser mej som en vacker tjej och ju mer och högre du tycker om dig själv desto större krav sätter du på din partner. Det kommer förslag av killar som ser ut som fan, och ja sorry men jag e utseende fixerad, man tar ju inte vad som helst. Sen när man väl hittar nån som ser ut som man vill då ska ju allt annat klaffa med och oftast gör det inte det, haha. D blir nog fan inte lätt och hitta sig en ny pojkvän eller nån man kan dejta en längre period men vägen dit är faktiskt inte alls tokig, det handlar om att inte falla... det är mitt tips.

Citat

Sex and The City-
Carrie : I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-o ther love.


Powerwalk

Idag har jag kört 40min powerwalk! Yes! Nu mår man lite bätte över sig själv och det ska jag fortsätta med varje dag, nästan varje dag ;) Nu ska jag in och duscha och fixa mej för snart in till stan en stund...

Sunny days

Undra om det är solen? Man blir ju väldigt glad bara så där av solen, antar att folk i land där solen alltid skiner borde vara skit glada varje dag. I vilket fall va både min gårdag och denna dagen helt underbar tack vare solen och lite annat ;) jag hoppas man kan få känna så lite oftare och även den mest regninga dagen.

Imma Be



Hetare ¨får du leta efter!!! Jag vill bara shake it en hel natt till denna....

Chill

Idag ska det mysas med vänner!!

Äntligen TV tisdag


Så jag har längtat till denna tisdag, 2mars. Idag händer det grejer på tv, mer exakt på kanal 5! Tjohooo! Desperata hemma fruar börjar och den nya serien med Courteney Cox, och innan dess kommer Dating in the dark som jag bara måste kolla på för sakens skull, haha. Kalaset börjar kl 20.00 och håller på fram till 22.55!
Har en helkväll framför tvn och jag skulle bara våga somna innan dess ;)

Tusen brev

Helt sjukt va mycke brev man får på dessa dejting sidor. Vissa bara skriver -Hej! andra kan dra till med låånga brev och som gör typ reklam för sig själva. haha. Jag är en kille på 30 som har ett jobba och jag e så och så och har det och det... åhhh orka känner jag ibland!


Mr D

Jaaa... då har vi stött på en sån där snubbe som kastar komplimaner på en. Vissa vet precis hur man gör, d helt underbart när det klickar så. Den här historien är bättre en den förra, haha. En sån för bra för att vara sann. Vilket det alltid är ;) Näväl, denna mr D gick allt mycke fortare med, msnade en dag sen vi bytte nr och sen va det igång med sms och allt va det va. Allt va såå typ fantastiskt och gud va vi hade mycke gemensamnt. Vi sa i alla fall att när vi skulle gå på första daten så det första vi skulle göra va att kyssas?! Knas, jag vet men d gjorde vi och det va ju heeelt as ballt, haha. Hade allt gått vägen så hade det ju vart en jävligt kul historia och berätta för sina barn sen men jag har svårt att tro att när allt är för bra att det faktiskt skulle hålla. Vi sågs i alla fall i två veckor, sen blev han konstig det gick för fort (?) haha och jag e inte den typ av tjej som "flyttar" in hos nån efter en v, va fan måste ju ta det lungt. Jag dumpa han i alla fall för jag ville väl fortsätta ses men om han ska va osäker har jag inte tid me trams! NEXT!


Solarium

Det va inte igår jag solade solarium, la ner det i sommras för jag tyckte min hud skulle få vila. Har brun utan solat mej sen dess men så ibland orkar man inte och jag känner mej för jävlig när jag blir blek som ett spöke. Så jag kanske börjar nu igen, man mår bra av det och blir brun men så har det sina nackdelar så klart. Men vad har inte det nu för tiden?

Bloglovin



Följ min blogg med bloglovin


;*

Tights

 
Jag har två saker och säga om tights!
JAG ÄLSKAR TIGHTs och TIGHTs är INTE byxor!!!
Hur snygg rumpa man än har kommer man inte undan, inte ens lack tightsen, vem sa att det va ok?! Vad man än har på sig över MÅSTE det sluta precis under rumpan om man vill ha något kort! Idag såg jag en tjej som INTE hade fin rumpa nånstans och hon va inte ens smart nog att ta på sig ett par trosor som inte skulle dela rumpan i två skinkor per skinka, hahaha! Det såg bara inte snyggt ut, inte på henne och inte nån annan heller.
Sorry Ladies!!


RSS 2.0