Muff

Va inne och läste Katarins blogg Fuck you right back och läste ett inlägg om "muffar", jag håller fullständigt med! Hon berättat om att hon varit på badhus och att hon såg massa troll, haha ja kvinnor som såg ut som troll mellan benen! Sist jag bada i badhus va ett år sen kanske och jag kommer i håg att jag inte kunde låta bli att se alla dessa superhåriga muffar överallt! Seriöst, är det så deras men vill ha sina fruar? I DONT THINK SO!
Rakat IS the Shit!!

Sex and The City 2



Snart är det dax igen, jag läängtar! Den 28e Maj är det världspremiär!!

Sexigt värre



Sitter här i soffan och surfa runt på olika bloggar och kom in på Jackies blogg på nattstad, fastnade för den här bilden på henne och Simon, båda från Paradis hotell. Jag tycker dom e as heta! Jag vill ha en sån bild på mej med en het kille... åhh grymt sexigt! Vad tycker du?


Ingen fegis

Jag tänker på vad folk ska tycka om min blogg... om jag får skriva som jag vill så kan det bli hur knepigt som helst. Därför väljer jag att vara anonym typ. Jag vill ha bloggen för att skriva vad jag känner om sånt som ingen annan vågar skriva om. Typ sex och idiot killar och tjejer... får se hur det går.


Mr F

Vem gillar inte att få massa sms? Gulliga sms? Sexiga sms? Porriga? haha... Ja jag lär mej mer och mer om hur den här dejting världen funkar. Det kommer alltid finnas dom som e ute efter en sak, men d svårt och veta vem som e ute efter något seröst. Jag tänker så här, om det blir sex snack fort in i ett samtal så vet man nog. Även om till och me jag vill veta om du han är sexuellt så måste man knipa igen om det inte är så att man e ute efter en sak bara... Så jag träffa en kille, mr F kallar vi han. Vi har pratat på msn och smsat en massa massa i en månad ca, men så måste man ju ses. Jag visste från början att han va till en sak, så ja vi sms en kväll då båda va ute. Helt seröst så va det grymt! Jag sa var jag va han kom dit och vi hångla... och hångla... intensivt och sexigt som fan va det och resten kan ni lista ut själva... haha


En, 2 eller 3

Ursäkta om jag frågar... men hur många får man dejta åt gången?
Än så länge tar jag ett offer åt gången men vad är ok? Jag menar man kan väl inte gå hångla runt med olika snubbar varje vecka för att sen gå tillbaka till den första, sen andra och sen första och sen tredje?? E ni me??
Jag listar ut det snart nog ska ni se, man får väl ändå ha kul på vägen till drömprinsen?? Eller?

Back home

Då va man hemma igen från en skit mysig kväll med mina älskade syskon, jag fick mej en skratt attack av nån anledning och dom hängde på, vi skratta hur länge som helst åt ingenting. Undra hur mycke vi förlängde livet på det. Fick med mej syrran hem som vanligt, alltid lika mysigt med sällskap. Imon blir det nog en runda på stan igen...

Fredag

Då har man storstädat och plockat här hemma. Gör man inte det under veckan samlar man både damm och grejer överallt. Så nu kan man slappa resten av helgen, NU göra i ordning mej och dra på middag! Ska bli gott och alltid lika skönt att slippa laga mat!


Msn

Här sitter man om kvällarna och snackar med snubbar, helt otroligt va många typer det finns. Det finns som som pratar om sig själv enbart andra vill fråga massor om dig. Sen finns det dom som överflödar en med komplimanger för dom vet att det är sånt som får flickor att falla pladask.. inte jag än dock.


Shopping

Gud va lycklig man kan bli för stunden när man e på stan och köper lite fina klänningar och kjolar och lyckas fynda nya stolar till köket! Så nu har jag typ 6 nya plagg att glädjas av framöver, speciellt kjolen från ginatricot, den e ju helt lovely! :D Önska jag hade ett jobb som innebar att shoppa hela dan, men som butiksbiträde kommer jag ju ganska nära. Fast just nu jobbar jag ju inte och jag saknar det!

Spring

Monique Dress SEK 279, Jeane Blush - NELLY.COM    Ruff Dress SEK 399, Saint Tropez - NELLY.COM

Surfa runt lite igår på nelly.se och hitta två vår favoriter. Men självklart finns ju många många fler klänningar man vill ha men jag kan ju inte köpa alla... tyvärr!

FUCK THE SNÖ!

Snö

Helt seriöst men jag vill inte ha mer snö, jag vill ju se grönt gräs och löv på träden! Fy fan va trött jag är på det, vaknade ganska sent idag och kollar ut genom fönstret och det är ju snöstorm all over, snöflingor stora som golfbollar, haha :( Hade ju tänkt och gå på stan en stund idag men man tappar ju lusten rätt fort när d är sånt väder. Kanske ska vänta tills imon?

Hunter



Efter mycke om och men köpte jag ett par regnstövlar, när snön smälter och regnet väller ska jag va torr om fossingarna och för all del snygg! Dom e inte billiga men jag ska använda dom tills jag blir gammal jag lovar!

En date

Jag tycker det här med datingen är sjukt störd, har liksom aldrig reflekterat över det innan eftersom man inte varit speciellt singel och inte majoriteten av vännerna heller. Jag och en av mina vänner har pratat mycke om det nu och det finns nog inget rätt eller fel, tycker jag. Hon har sina principer och jag mina och dom skilljer sig verkligen från varandra. Så jag har helt enkelt slutat analysera det hela och lika bra att ta varje date som den kommer... Ska se om jag lägger upp några teorier för er att se över ;)

Trygg?

Har funderat på tryggheten i ett förhållande. Själv har man varit där i många år och ja jag va "trygg". Nu när man är fri är livet så mycke bättre, helt otroligt vad det finns många "nya" sorters männinskor utanför den lilla tryggheten. Man glömmer ju allt ibland, man tror att livet tar slut när man lämnar sin "save spot" men jag tror fallet för de flesta är att en ny värld faktiskt öppnar sig, men steget dit är det inte så många som vågar ta.
Jag ångrar inte en dag... och jag letar fortfarande efter min stora kärlek.

"Jag saknar dig, för att jag vet att du finns"

Februari

Nu kör vi igen, jag ska börja dejta... har skrivit in mej på en sån dating sida... får se hur d går.

//Miss J


RSS 2.0