Park Lane



Spritluckan på Park Lane är grejen i GBG... känns det som, det är för restaurang folket egentligen ;) Du kommer oftast bara in med inbjudan och det är alltid nån man känner där! Jag tycker d skit grymt, sällan en tråkig kväll på "luckan" och igår fick jag med mej några av mina tjejer som inte vart med innan ;) Vi hade skit kul...
Livet borde vara en fest ... visst?!


Nya Skor



Från MONKI, behövs nu när ryssvärmen är här, haha!

Skulle du vilja?

Jag har grubblat lite... Skulle du vilja att en tjej som dejtat eller vart ihop med en kille som DU träffar nu, att hon säga till dig att snubben är en fuckin PLAYER?!?! Jag har alltid tyckt att killar ska komma med CVn, jag tror seriöst att det skulle underlätta för många och slippa brustna hjärtan och att det skulle ju samtidigt göra att killarna fick tänka efter vad dom gjorde, ELLER? Man vill ju inte ha massa skit på sin CV visst?? Den senaste killen jag träffa mr T tror jag seriöst är en fuckin player, och ja via Facebook får man ju reda på en del. Mr T har jag tagit bort från min FB när jag såg att han börjat träffa en ny, knappt två v efter vi gjort slut. Jag tyckte det va jävligt konstigt me tanke på att han tyckte jag va såå jävla underbar, fin och den bästa han nånsin träffat och att han undra vad jag gjorde med han för han va såå kär i mej och att han tyckte om mej såå mycke.. Och jag va såå grymt sexig och att han drunkna i mina ögon... bla bla blaaa... Måste ju vara lite mer detaljerad på allt han sa så att ni fattar att såna som pratar så här mycke så fort är fan players har jag förstått nu!! Konstigt att jag trodde på detta, haha nää för han har såå rätt MEN han kan ju inte menat det när han kunde lämna allt så fort!

Men tillbaks till början, Skulle du vilja veta? Grejen är ju att när det kommer ett mail från nån man inte känner och det är från nån som snubben träffat innan, hur stor e då chansen att man tror på det? Jag fick en gång ett sånt och jag valde att tro på det, konfrontera killen och ack så rätt det va! Så idag tackar jag tjejen, VERKLIGEN!!! Jag skulle nu vilja göra det, tjejen skriver om han på sin blogg... dom har träffats i en vecka och hon skriver hur han är mot henne och vad han säger och det är som att läsa om sig själv... Jag hoppas ju att det går bättre för henne men va fan jag vill varna henne... Tänk om hon får känna som jag gjorde, helt dum och lurad. Skulle det inte då vara bättre att han fick va han förtjärnar???



Ge mej råd, tjejer och killar!!!

Party

Hell yeah! Igår va jag och min partyplinga på språng igen, fan va vi har kul ihop. Vi e typ ganska lika varandra och eftersom vi är singlar så funkar det ännu bättre :D Spontant bestämde vi oss för att ses, vi skulle bli salongsberusade och hångla... Resultat 2 av 2 möjliga! haha. Jag brukar inte hångla med killar jag inte kännner eller typ dejtat, har bara gjort det en gång innan i vuxen ålder ;) Men undra om man kan ragga ute och hitta nån man kan dejta den vägen typ en potensial pojkvän? Min dejting sida funkar ju men det bästa med att hitta nån ute är ju att du redan ser vem han är!
Nu måste jag hälla i mej vatten för jag tror jag är bakis...


Sex And The City 2



Igår va det äntligen dax för premiären av SATC och jag och mina tjejer va på stan, tog oss några Cosmopolitans på en mysig uteservering och sen va det bio! Bara tjejer i klackar och söta klänningar, men klackarna va viktigast märkte jag och jag hade ju det såå klart! Det kom en snubbe från bion och ställde sig längst fram vid duken och dela ut nån bio biljett och han passare på att be alla killarna i salongen att räcka upp en hand... haha 10 st max!

Men filmen va skit bra, mest rolig och den kändes kort fast det va som och titta på 2 filmer ändå, det hände så mycke olika saker i den! Men den va grym, vill se den igen!

Mr T

Nu ska ni fan få höra om sånt man nästan aldrig tror ska hända en... Wow vilken kille, Mr T fick äran att träffa mej han va den som charmade mej mest och det va han från Sthlm. Oj oj va bra allt va, för bra för att vara sant! För att inte göra historien hur lång som helst så va detta en kille då allt klickade väldigt bra med. Jag har ju lovat mej själv att inte bli kär i nån förrän man verkligen tror på "det" och det blev jag inte heller men jag fick känslor och allt kändes såå bra. Vi sågs så mycke vi kunde med tanke på distansen, killen ville kolla jobb i gbg och pratade väldigt mycke framtid väldigt fort. Han fråga om jag ville bli ihop med han efter dag 4 (!), och jag sa va? E du seriös?? Dum som jag va sa jag ja! Va hände med den här STOP skylten i ens skalle? Vi Prata verkligen om ALLT! Hallå tänkte jag det låter ju toppen men ska man verkligen tro? Efter mycke om och men från min sida i mina tankar bestämde jag för att tro på alla dessa ord och saker som lovades. Men fan va dum man va. Underbart är kort! Trots att jag inte va kär så tyckte jag om han för den han målade upp sig själv att vara och självklart åkte man på ett halft brustet hjärta och mycke besvikelse, att man gav in i det han sa. Distansen va väl nr ett att det inte skulle funka, undra om det verkligen bara va det eller nåt annat med? Jag menar sitter en kille och säger att han e dödskär i dig och vill bli ihop med en efter 4 dagar och tyckte jag va den bästa han nånsin träffat på alla nivåer, skulle denna kille då ge upp så fort? Trots distansen? NOPE! Så man kan säga att det va mycke snack och lite verkstad...

Så nu, så här efter kan man ju undra hur mycke av det han sa faktiskt va sant. Men samtidigt kan man inte grubbla över det, finns ju hur mycke fiskar i havet som helst. Men jag e mest besviken på mej själv, jag sa att jag inte skulle falla men nånstans innerst inne så vill man ju ha den där äkta kärleken. Men man måste vara två som är villiga att kämpa annars blir det svårt. Så hans förlust!

Men jag e Back in the Game nu igen och man lär sig av sina misstag!

såååå NEXT!

RSS 2.0